22:25
Дом 2 lite 28 11 2018 дневной / утренний эфир 5315 день смотреть онлайн

Дом 2 lite 27 11 2018 дневной / утренний эфир 5314 день смотреть онлайн

Опис серії:

Віталій Воронко подарував Ірині Пінчук вранці букет троянд і заспівав для неї пісню, а інша Іра Горлівська на прохання хлопця обсипала Пінчук пелюстками троянд. Віталік приніс Ірі чай. Захар Саленко як і раніше переживає через розставання з Ірою Пінчук і ревнує її до інших хлопців. Захар поділився з Саймоном, що сумує за Ірі, хоча і розуміє, що з нею не буде по ряду причин, Іра каламутна, нудна, нудна, що не турботлива, неласкава, такою вона людина. На тітці з Юлею Захар розповів, що хотів робити Ірі вчора романтик, але, коли вона назвала його сиром, його бажання пройшло. Пінчук нагадала, що Захар називав її дурною, тупорилої, ідіоткою, недолітком. Саленко ображає той факт, що він нав'язує себе Ірі, підходить до неї, намагається спілкуватися, а вона відповідає, що він їй осоружний, він більше не хоче бути з Ірою. Захар зізнався Ірі, що у нього є до неї залишкові почуття, але Іра вчора його образила просто так, він щиро до неї ставиться, а Іра не вірить в його симпатію. Пінчук вибачилася за образу.
   Дівчатка одинаки запросили на Сейшели Олексія Безуса одного без Мілени. Мілена заявила сьогодні вранці, що ніяка відстань не змінить її любові, у Льоші зараз проблеми за периметром в сім'ї. Арсен поговорив з Безусом. Льоша розповів, що його ставлення до Мілені змінилося, він хотів відпустити ситуацію з її бійками і образами, але це не цінується і Мілена не справляється, вони з Міленою зараз друзі, у них «лайтовая френд зона». Мілена вважає, що дуже сильно змінилася, вона вже майже не матюкається. Мілена розповіла Купину, що знаходиться на проекті тільки заради Льоші, якщо він з нею не буде, то вона піде з проекту. Купин порадив Милене НЕ істерії, Льоша знаходиться з Міленою, не жене її з проекту. Безуса не потрібні такі відносини, як у них зараз. Безбородова визнала, що була неправа, почала змінюватися, вона не обзиває свого хлопця, зрозуміла, що не можна ображати кохану людину.
   В спільний дім переселилися Тетяна Володимирівна та Олена. Купин вважає, що Дімі потрібно розрулити це питання, він би на його місце це зробив. Льоша хотів заселитися з Майєю в спільний дім, тепер ця кімната зайнята Альоною і мамою, Діма Дмитренко проти їх заселення в ВІП будинок на другий поверх. Олена розповіла Марині, що спала лише три години, у неї тепер проблеми зі сном, а в цьому будинку шумно, їй не хочеться просити учасників вимкнути музику. Марина запропонувала Олені шукати якийсь позитив в переселенні, музика не буде гриміти щоночі. Ропа переживає через те, що тепер в їх будинок заселять учасників, які будуть галасувати. Тетяна Володимирівна порадила Оле НЕ накручувати себе, люди розуміють, що в будинку маленька дитина. Оля заявила, що дивиться наперед, будуть провокації. Мама заявила, що нічого не сталося, щоб себе накручувати. Діма збирається попередити провідних, якщо буде така ситуація, він збере речі і піде.
   Віталій Воронко вчив Йосипа Оганесяна співати. Рома Капаклія спостерігав за вправами, які виконував Йося.
   Віктор Литвинов на мові провів конкурс серед пар. Марина з Ромою, Ілля з Ритою змагалися проти Валери з Христиною і Насті з данин. Перемогла дружба.

Головне за день:

  • Віталій Воронко доглядає за Ірою Пінчук.
  • Захар сумує за Ірі Пінчук, але не буде з Ірою, так як вона нудна, нудна і не турботлива.
  • Дівчата одинаки запросили на Сейшели Безуса одного без Мілени.
  • Мілена переживає, що Безус не хоче бути з нею.
  • Олена з мамою переселилися в спільний дім.
  • Рапа в розладі через те, що з ними будуть жити Льоша з Майєю.
  • Віталій Воронко вчив Йосипа Оганесяна співати.

Просмотров: 557 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close