16:03
Дом 2 lite 29 11 2018 дневной / утренний эфир 5316 день смотреть онлайн

Дом 2 lite 29 11 2018 дневной / утренний эфир 5316 день смотреть онлайн

Опис серії:

Валера Блюменкранц сказав Льоші Купину, що у того скоро весілля, а Майя все більше підносить Льоші сюрпризів і це не пройде, буде тривати в їх майбутнього спільного життя. Валера вважає, що це страшно і Льоші доведеться миритися з цим по життю, Майя маніпулює своїм хлопцем, Майя не дурна, вона все розуміє, Льоша з Майєю не прожити разом навіть місяці без проекту, тому Купина попереду чекають ще сюрпризи, випробування, глузування. На кухні Льоша пояснив Ромі, що їх з Майєю чекає серйозна розмова, розмова буде спрямований на конкретну ситуацію і на майбутнє, йому не подобається поведінка Майї і він вже не знає, що йому потрібно зробити, щоб Майя його зрозуміла. На тітці Купин зізнався Орлової, що йому не сподобалося висловлювання Майї, вона в багнети сприйняла заселення в ВІП будинок, мабуть тому, що раніше у Майї були непорозуміння з Олею, Майя в принципі не любить правила на свою адресу. Ропа вважає, що вони знайдуть спільну мову, Майя майбутня мама, скоро стане дружиною, їй є чим займатися, але з Льошею їй простіше знайти спільну мову, ніж з Майєю.
   Арсен Чачанідзе чекає приїзду Олі Сударкін. Рома запитав, що готує Оле Арсен. Чачанідзе зібрався дарувати квіти, а про зустріч він ще думає.
   Саша Чорно нервує перед весіллям і вранці плакала. Марина заспокоїла Сашу, сказала, що Саші пошиють гарна сукня. Чорно розповіла, що є труднощі, злітає парубочий і дівич-вечір за бартер, а грошей зайвих у них немає. Йосип запитав Льошу Безуса, плакала чи його дівчина, коли була вагітна, Саша плаче і він хоче з'ясувати, в чому справа. Йося почав розпитувати про Олену, як та поводилася під час вагітності. Безус не жив з цією дівчиною, він тільки приїжджав до неї.
   Мілена Безбородова вважає, що з проекту виженуть на голосуванні Іру Горлівську, так як вона будувала відносини, щось робила на проекті, а Іра не робила нічого. Мілена грубо спілкувалася з Ірою.
   Настя Ендальцева хоче купити собі шубу, вона хоче шиншилу, або соболя. Настя сподівається на те, що Даня купить їй чоботи до цієї шубі, а шубу вона купить у Варшаві, там у неї є знайомі. Ендальцева вважає вчинком, якби чоловік дав би їй хоча б половину грошей на шубу. Сахнов незадоволений тим, що Настя весь час щось просить, у дівчини в голові одні покупки і гроші. Настя з данин посварилися, Настя запропонувала Дані розлучитися. Сахнов пояснив Купину, що Настя постійно щось вимагає, він не буде купувати щось на вимогу. Ендальцева розповіла Риті, що Даня їде додому на кілька днів, збирається продати машину і купити нову, вона попросила Даню витратити трохи грошей на неї, хотіла, щоб хлопець купив їй чоботи. Віктор Литвинов поставив на мові сценку про Ендальцеву і шубу.
   Оля Рапунцель сказала мамі і Дімі, що не може перенести всі пляшечки і посуд Василини в кімнату, їй зручно тримати все на кухні, вона багато часу знаходяться тут, тут вона готує.
   Ольга Орлова на тітці заявила Захару, що він унікальний молода людина, йшов запрошувати Іру Пінчук на побачення і по дорозі обізвав її ідіоткою. Захар поправив провідну, він назвав Іру вівцею, він людина, у нього теж є емоції і іноді він злиться. Саленко вирішив припинити спілкування з Ірою і буде будувати відносини з іншими дівчатами, так буде краще для всіх, його симпатія до Іри перекривається тією лайкою, яка у них є останнім часом. Пінчук не розуміє Захара, він два місяці кричить, що вона йому подобається, а на тітці каже, що вона нецікава, нудна і бути він з нею не хоче, Захар її ображає, називає вівцею, ідіоткою. Для Захара головне, щоб дівчина ним опікувалася, слухала і чула його, Іра своїм ставленням і поведінкою не тягне його і інших чоловіків. Іра пояснила, що це тепло повинно йти зсередини, вона повинна хотіти сама цього робити, вона вміє визнавати свої помилки, можливо, у них вийшло б побудувати відносини, якби вона проявляла себе до Захара, дбала, що не була часів холодної. Пінчук заявила, що Захару подобається знущатися над нею, він над нею стебется. Після тета Іра вибачилася за свої вчорашні образи. Захар пояснив, що більше не хоче себе пов'язувати з Ірою. Пінчук плакала після тета.
   Саймон і Юля Романова розлучилися. На тітці Ольга Орлова запитала Юлю, чи не шкодує та про те, що упустила мужика. Юля відповіла, що в глибині душі шкодує, робить помилки, мабуть, не доросла ще, вони вранці говорили з Саймоном, домовилися, що разом їм бути не вийде, у них складний характер і змінюватися ніхто з них не хоче. Саймон визнав, що занурюється в відносини, він хоче, щоб його дівчина підтримувала, чула. Саймон розповів, що у нього захворів дід і він важко переживає це, дід був для нього завжди кумиром, всі свої спортивні перемоги він йому присвячував, коли він прилетів від діда, поділився цим з Юлею, відкрився їй, йому потрібна людина, з ким можна було розділити цю біль і йти далі, він зробив крок до Юлі, для нього їх відносини були серйозними, але Юля не його дівчина.

Головне за день:

   • Купин чекає приїзду Маї і збирається з нею серйозно поговорити.
   • Рапа сподівається, що вони зможуть мирно договоритися про все з Майєю.
   • Настя Ендальцева зажадала від Дані чоботи і шубу.
   • Захар вирішив будувати нові відносини, він не хоче більше переживати через Іру.
   • Юля і Сем вирішили, що разом їм не бути

Просмотров: 573 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close