18:48
Дом 2 lite 30 11 2018 дневной / утренний эфир 5317 день смотреть онлайн

Дом 2 lite 30 11 2018 дневной / утренний эфир 5317 день смотреть онлайн

Опис серії:

Діма Дмитренко вирішив з ранку порадувати свою дружину, подарував Олі букет троянд. Діма розповів Льоші і Майї, що вони хотіли б другу дитину, але поки у них не буде квартири і фундаменту їм не варто народжувати другу, підняти на ноги двох дітей складніше, ніж одного. Майя погодилася з думкою Діми.
   Рита Ларченко в поганому настрої. Настя Ендальцева вважає, що у Рити осіння депресія, у Рити є поруч мужик, вона тримає в руках ведмедика, якого їй тільки що подарував Ілля, він все робить для Рити. Яббаров заявив, що його це вже початок чіпляти, Рита сама нічого не робить, не хоче робити і не вміє, якщо Рита хоче працювати, хай працює, він її підтримає, дівчині потрібно прогнати лінь і депресію з голови. Настя порадила Риті підтримувати Іллю в конкурсі, мислити позитивно, а не виносити мужику мізки без приводу. Яббаров пояснив Риті, що проект розвивається, з'являються нові шоу, вони теж можуть розвиватися, а Рита думає, що в двері постукає Бузова і покличе ту в ведучі. Ларченко планує стати бізнес леді. Ілля пожартував, що Рита недавно була співачкою, художницею, тепер вирішила займатися бізнесом. Рита хоче заробляти гроші, хоче бізнес, але визнає, що вона лінива. Ларченко хоче жити іншим життям, розуміє, що не реалізувалася в життя. Яббаров порадив щось робити, для початку почати заробляти рубль.
   Мілена Безбородова останні два дні все рвалася піти з проекту, вважала, що з Льошею відносини закінчені, але колектив вірить в неї, підтримує, Марина і Арсен сказали їй добрі слова, у неї з'явилося бажання боротися за це місце і за Льошу, вона хоче бути з Льошею. Кадоні вважає, що продовження відносин Льоші і Мілени буде помилкою для них обох. Льоша Безус не збирається продовжувати відносини з Міленою, але вважає, що дівчині не потрібно йти з проекту, їй варто навчитися жити в соціумі, навчитися нормальному спілкуванню з колективом. Влад вважає, що Льоша тільки говорить про це, а сам притримує дівчину біля себе.
   Купин влаштував Майї побачення, вони поговорили про сусідів. Майя здивована, що з Олею і Дімою можна нормально спілкуватися. Льоша подарував Майї духи «Marry Me». Майя перевела хлопцеві назву парфуму «Женись на мені». Льоша і Майя поговорили про весілля. Майя попросила хлопця відмовитися від червоної сорочки.
   Юля Романова вирішила помиритися з Саймоном, замовила кульки, роздрукувала фотографії, вона збирається повторити той сюрприз, який вона готувала хлопця на день народження, а потім сама зіпсувала. Рома Капаклія провів чоловічу предваріловку. Юля вийшла за Саймоном, подарувала йому кулі з його фото, то, що вона по дурості зіпсувала в його день народження, хот знала, як Сем трепетно ​​поставився до її побажань. Марданшін прийняв подарунок, але запропонував Юлі пройти до одинакам, він хоче для себе виховану дівчину. На кухні Сем пояснив, що добре ставиться до Юлі, але вони занадто різні, по-різному заглибилися в ці відносини. Романова думає, що у Сема до неї не було ніякої симпатії. Рома Капаклія вважає, що у Саймона були почуття, це було очевидно. Рома прочитав записку, яку Юля в поспіху зронила, Юля в своїй записці просила у хлопця ще один шанс. Романова зізналася, що закохалася в Сема, її чіпляють його слова про кастинг і побудова нових відносин. Марданшін слова Юля в свій день народження сприйняв близько до серця, він не розуміє, як може так поводитися людина, відчуваючи почуття. Юля плакала. Пізніше Саймон пояснив Юлі, що вона доросла дівчина, у неї є певні звички в поведінці, він не зможе це змінити, Юля більше підживлюється від жіночої спальні, ніж від нього в стосунках, він зараз підключив голову. Юля не хоче відпускати Саймона, готова змінюватися заради нього, готова підлаштовуватися. Сем вважає, що їм важко на одному майданчику, їм краще роз'їхатися, він настає собі на горло, він розуміє, що настільки перейнявся Юлі, що потім буде страждати.

Головне за день:

  • Діма Дмитренко подарував Ропі квіти.
  • Рита Ларченко вирішила стати бізнес леді.
  • Мілена передумала залишати проект.
  • Юля Романова вирішила помиритися з Саймоном.
  • Купин влаштував Майї побачення.
  • Рома Капаклія провів чоловічу предваріловку.

Просмотров: 548 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close