16:09
Дом 2 lite 5318 выпуск смотреть онлайн 01 12 2018 дневной / утренний эфир / день

Дом 2 lite 5318 выпуск смотреть онлайн 01 12 дневной / утренний эфир / день

Описание серии:

Арсен Чачанідзе доглядає за Олею Сударкін, але дівчина не впевнена в тому, що буде будувати з ним стосунки. Оля попросила учасників не голосувати проти Арсен, так як він хороший хлопець і побудує на проекті відносини з якою-небудь іншою дівчиною. Чачанідзе влаштував Оле побачення, привів для Олі поні на ім'я Соня. Сударкін покаталася на Соні, а Арсен читав їй вірші.
   Ксенія Бородіна на тітці заявила парі Мілени і Льоші Безуса, що їй не дуже хочеться розгадувати безглуздий ребус їх відносин. Ксюша запитала, як довго це триватиме, Безус грає з Міленою, то дає їй шанс, то згадує про клятву, що він з нею не буде, сьогодні голосування, а Льоша нічого не зробив, щоб її відстояти. Безус пояснив, що розмовляв з учасниками, просив залишити Мілену, він побудує відносини в будь-якому випадку, чи буде Мілена на проекті, чи не буде, але він хотів би спробувати ще раз побудувати відносини все-таки з Міленою. Льоша попередив Безбородову, що, якщо та його образить, він відріже половину її волосся, так дівчина буде стежити за мовою.
   Юля Романова намагається повернути Саймона, вона за допомогою учасників влаштувала хлопцеві побачення, прочитала йому вірш, а учасники в червоних пледах на траві зобразили серце. Саймон на тітці зізнався Ксенії Бородіної, що після таких побачень у нього з'являється почуття провини, що Юля намагається і він як би зобов'язаний відповісти взаємністю, він вирішив і повинен самому собі нести відповідальність за свої ж слова. Марданшіна тягне до Юлі, але якийсь осад є і щось йому заважає бути з Юлею. Марина пояснила Саймону, що Юля усвідомила і зрозуміла, що вела себе неправильно, робить все для Сема від душі. Саймон пробачив Романову, не тримає на неї зла, але впевнений, що така ж ситуація повториться, а у нього вже будуть реальні почуття і тримати себе в руках йому буде складно, він переймається людиною, довіряє таємниці. Марданшін ще раз повторив, що відчуває себе зобов'язаним після цього побачення. Романова почула і сказала дівчаткам, що у неї всередині все кипить, вона готова все рознести в цій кімнаті, ураган всередині, вона в житті таким не займалася, нікому не розповідала вірші, переступила через себе, але більше нічого робити вона не буде. Саймон поговорив з Ромою і Захаром, пояснив, що у відносинах з Юлею відчув себе непотрібним, безхазяйним матеріалом, для нього це найжорсткіше, у нього такий пунктик. Юля була присутня при розмові і запитала, що конкретно вона не так робила. Сем відповів, що після сварок Юля «ділок від нього ніс», стан одинака їй комфортніше, вона вироблялися до самого останнього після її приїзду з Єкатеринбурга, після походу в клуб. Сем заявив, що не хоче більше відносин, зараз Юля відчує теж саме.
   Рита Ларченко вирішила приготувати запіканку. Настя Ендальцева заявила Риті, що все життя мріяла мати подругу, яка постійно готує. Настя запросила Риту поїхати з нею в ресторан або в караоке. Ларченко не виявила ентузіазму і пізніше спекла Іллі запіканку. Яббаров оцінив підготовку Ріти, похвалив її, а потім приніс дівчині географічну карту Росії, щоб та зайнялася географією та більше дізналася про міста, в яких буде вести свій бізнес. Ілля влаштував Риті урок географії.

Головне за день:

  • Арсен Чачанідзе доглядає за Олею Сударкін.
  • Чачанідзе влаштував Оле побачення, покатав дівчину на поні.
  • Безус дав Милене шанс на відносини.
  • Юля Романова спробувала повернути Саймона, але він не оцінив її зусиль.
  • Ілля влаштував Риті урок географії.

Просмотров: 574 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close