21:01
Дом 2 Остров любви 24 11 2018 эфир 5311 день смотреть онлайн

Дом 2 Остров любви 24 11 2018 эфир 5311 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Артем Сорока провів на березі океану конкурс «Фартові», учасники боролися за парубочий і дівич-вечір. Перемогли хлопці і отримали парубочий вечір.
   Дмитро Меленевский не витримує словесних провокацій Оксана і другий день застосовує до дівчини силу, сьогодні Діма намагався заткнути рот Оксани тапочком, при цьому мало не зламав їй руку і схопив за щелепу. Ряска заявила, що не образила Діму ніяк, вона сказала тільки, що він не має права піднімати руку на жінку і за законами Сейшел вже поїхав би в поліцію, він за тапки в роті своє отримає, потрібно вміти розмовляти. Майя нагадала Оксані, що та вже півтора тижні ображає Діму, провокує його, а це наслідки. Оксана попросила учасників якось покарати Діму. Роза Сардарова запропонувала відправити Діму в Москву з чорною міткою. Аліа вважає, що Діма неправий, але можна покарати в позитивному ключі, нехай робить Оксані різні приємності день. Настя Морозова захистила свого хлопця, сказала, що Оксана довела Діму до точки кипіння. Сорока вважає, що цю тему потрібно обговорювати з провідним на лобному місці.
   Денис Кондратьєв влаштував новенької Тані Верченко романтик на березі. Колись Таня дарувала Денису годинник, і вони потім розлучилися, вчора Денис надів цей годинник і рейс відклали. Сьогодні Діма запропонував Тані розбити цей годинник каменем, так як є прикмета, що годинник в подарунок, це до розставання, а він не хоче розлучатися з Танею.
   Олені приємні залицяння Діми Чеботова, але емоцій до нього немає.
   Аліа заявила Сороці, що той використовує Юнну, як робочу силу, щоб Юнна готувала їсти. Юнна не відчуває взаємності від Артема. На кухні вілли Аліа в цей раз сама вирішила приготувати обід і запитала Артема, чи буде той макарони.
   Шабарин запропонував Розі зробити тату з його ім'ям на два місяці їх відносин. Роза сказала, що такі тату робляться одночасно, нехай тоді Андрій наб'є її ім'я. Шабарин відмовився. Роза підозрює те, що вона вагітна, Андрія така перспектива лякає. Майя сказала Андрію, що якщо він любить Розу, то його не повинно це лякати. Шабарин відповів, що, якщо Роза вагітна, він на ній одружується, але вона не вагітна.
   На лобному місці Черкасов заявив ряски що вона ображає, провокує Діму. Ряска вважає, що Меленевский повинен відповідати словесно, Діма єдиний чоловік на проекті, якому вона дозволила себе обійняти і цілувати, зараз вона нервує. Черкасов заявив Оксані, що той не потрібно нервувати, потрібно просто відстати від Діми. Ряска вирішила не підходити більше до Діми. Черкасов сказав Дмитру, що той має бути соромно. Дімі соромно за те, що у них з Оксаною взагалі склалися такі відносини, в яких взаємно немає поваги, сьогодні він був неправий і вибачається перед Оксаною. Діма попросив Оксану ображати його. Настя Морозова заявила, що розумна жінка не буде доводити чоловіка до такого стану. Сорока думає, що і Оксані, і Дімі все це подобається, у них є емоції, пристрасть, їм щось заважає бути разом, Діма так тримав Оксану, склалося враження, що йому подобається її обіймати. Аліа запропонувала відправити Діму і Оксану в готель без камер, Оксана не знає, як правильно висловити свою симпатію. Черкасов покарав Діму і Оксану ізолятором на три години, завтра вони проведуть цей час в клітці. Черкасов запитав Сороку, фліртував чи той сьогодні з Аліаной Устиненко, Аліа погладжувала Артема пальцем по животику, Артем поплескував Аліану по дупі. Майя бачить флірт, на вечірці вони танцювали, Артем в конкурсі вибрав саме Аліану, щоб її поцілувати. Сорока не помічав за собою флірту, у них тепле спілкування. Черкасов запитав Артема, що він відчуває до Юнне, Сорока відповів, що нічого, у Юнни немає вогню, у неї немає бажання нічого робити для нього. Юнна зізналася, що у неї до Артему не горить. Артем визнав, що Лена більш жива, він не дає їй шанс, так як Олена готова цілуватися з першим зустрічним. Олена хотіла б бути з Артемом, але у неї є образа. Черкасов привітав Шабарин, у Рози підозри на вагітність. Андрій готовий взяти відповідальність, але не думає, що це можливо. Аліа буде рада за Андрія, якщо це правд, Андрію вже пора мати сім'ю, можливо, Роза не та дівчина, з якою він хотів би сім'ї. Шабарин привів в приклад своїх знайомих, коли дівчина заради своєї мети спеціально завагітніла. Роза обурилася. Андрій звернувся до мами Рози і повідомив, що готовий нести відповідальність. Черкасов подарував Розі тест на вагітність.

Головне за день:

  • Сорока провів на березі океану конкурс «Фартові», хлопці виграли парубочий вечір.
  • Діма Меленевский застосував до Оксани силу.
  • Черкасов покарав Діму і Оксану, завтра три години проведуть в клітці.
  • Денис влаштував новенької Тані романтик на березі.
  • Сорока нічого не відчуває до Юнне.
  • Учасники помітили флірт Артема і Аліа.
  • Роза Райсон можливо вагітна.
  • Шабарин готовий нести відповідальність за дитину, якщо вагітність підтвердиться.
  • Черкасов подарував Розі тест на вагітність.

Просмотров: 552 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close