17:22
Дом 2 Остров любви 25 11 2018 эфир 5312 день смотреть онлайн

Дом 2 Остров любви 25 11 2018 эфир 5312 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Роза Райсон передбачала, що вагітна від Шабарина. Черкасов приніс Розі тести на вагітність. Вранці дівчина пояснила Андрію, що тести нічого не показують, вона зробила вже чотири тести і нічого, повинна бути одна смужка, якщо вона не вагітна і дві, якщо вагітна, але у неї немає ніяких смужок взагалі. Роза переживає, що, якщо вона раптом завагітніє, а Андрій гулятиме. Шабарин відповів, що не змінює у відносинах, якщо дівчина дійсно вагітна, він готовий до шлюбу і сім'ї. Сьогодні відносин Андрія і Рози два місяці. Шабарин влаштував дівчині романтик, приготував їй молочну ванну, запропонував змити все погане, що було в їхніх стосунках. Андрій пообіцяв Розі, що її не залишить.
   Артем Сорока запропонував Олені дати ще один шанс їхнім стосункам.
   Андрій Черкасов посадив в клітину ізолятор на три години Оксану Ряска і Діму Мєлєневського, Діму за те, що він підняв на Оксану руку, а Оксану за провокації. Діма в клітці вибачився перед ряски за те, що розлютився, зірвався, «перейшов на агресію», попросив її не чіпати більше ні його, ні Настю Морозову. Оксана вважає вибачення Діми нещирими, Діма не добувач, що не лицар, хлопець міг руку їй поцілувати. Черкасов хотів випустити в'язнів, але Діма сам продовжив їх перебування в клітці, він чекає від Оксани нормального розмови без емоцій. Меленевский спробував виховувати Оксану, яка нікому не каже «доброго ранку», потім почав говорити, що вона багато їсть і схожа на шматок сала, у неї є хіба що вміє розмовляти голова і образи, які вона ллє на учасників це неправильно. Оксана піднесла до рота Діми свою ногу, так як Ряска сиділа на лавці, а Діма на підстилці, запропонувала йому закрити рот її ногою. Ряска перейшла на образи і ще раз піднесла ногу до обличчя Діми, потім побила його, вдарила коліном, так як хлопець почав ображати в відповідь. Діма розлютився і схопив Оксану за шию.
   Майя Донцова по гучному зв'язку зібрала учасників на новій віллі, приготувала для них десерт і напої, пояснила свою поведінку, сказала, що зрозуміла, що образила учасників, була неправа, вибачається, вона буде рада бачити всіх на весіллі. Сорока сказав, що ті, хто зараз прийшли не тримають зла, ображені ті, хто не прийшов. Майя пообіцяла підійти особисто до кожного. Роза Сардарова і Оля Сударкін проігнорували запрошення Майї на чай. Дівчата вважають, що Майя таким чином продавлює Льошу, щоб той не відміняв весілля, вона вирішила всіх купити пирогом.
   На лобному місці Черкасов пояснив учасникам, що помістив Оксану і Діму в клітку для того, щоб вони знайшли спільну мову, в результаті це закінчилося бійкою, він просив Діму поговорити по-хорошому, але той пішов від зворотного. Оксана вдарила Діму, вона пояснила, що це була самооборона, так як Діма зняв тапок. Діма відповів, що зняв тапок після удару Оксани. Черкасов нагадав Оксані її ж слова, що не можна відповідати силою, потрібно завжди розбиратися з допомогою слів, сьогодні вона сама перша вдарила. Черкасов звинуватив Діму в немужские поведінці, навіть його Настя сказала, що конфлікт Діми з Оксаною відволікає його від відносин з ним. Морозової неприємно, у неї склалося враження про те, що Діма запросив її для того, щоб позлити Ряску, за всі дні, що вона знаходиться на острові Діма приділяє більше уваги Оксані, ніж їй. Діма запропонував Насті проявлятися, не мовчати, вона повинна висловлювати свою позицію і не бути амебою. Юнна вважає, що Дімі все це подобається. Сорока бачить пристрасть з боку Оксани і з боку Діми, Діма намагався аналізувати Оксану, вона йому реально цікава. Настя Морозова не впізнає Діму, він на галявині був іншою людиною. Ряска пояснила, що зриває з людей маски. Черкасов запитав Розу щодо тесту. Роза не розуміє, чому немає ніякого результату. Шабарин приготував для Рози ще один тест. Аліа вважає, що дитина це майбутнє, потрібно серйозно підходити до цього, дбати про своє здоров'я. Щодо тестів Аліа сказала, що може бути один зіпсований тест, але не чотири поспіль. Роза зробила черговий тест, і він показав одну смужку. Андрій приніс його на лобне. Шабарин хоче, щоб все було чесно, він в кожному випадку не залишить Розу, але є такі дівчата, які спеціально хочуть прив'язати чоловіка і кажуть, що вони вагітні. Денис Кондратьєв оголосив себе парою з Танею Верченко, вони хочуть заселитися разом. Діма Меленевский запропонував заселитися Насті Морозової. Настя сумнівається в щирості слів Діми, він багато говорить, але нічого не робить по відношенню до неї. Діма Чеботов оголосив себе парою з юнной. Черкасов повідомив, що є ще готель без камер. Оксана хоче поїхати в готель з Сорокою, Сорока з Олею Сударкін, Лена теж хоче поїхати з Сорокою, її тягне до Артему. Ведучий відправив Олену і Артема в готель без камер. Аліа хоче поїхати в готель з Шабарин. Роза почала ображати Аліану, сказала, що Аліа лізе в стосунки. Дівчата ледь не побилися. Черкасов відправив ще в готель Діму Чеботова і Розу Сардарову.

 

Головне за день:

• Роза Райсон не вагітна.
   • Оксана з Дімою провели три години в клітці і під кінець побилися.
   • Діма Меленевский назвав Настю Морозову амебою.
   • Денис і Таня оголосили себе парою.
   • Діма Чеботов і Юнна теж пара.
   • У готель без камер їдуть Сорока з Оленою.
   • Аліа хотіла поїхати в готель з Шабарин, Роза її образила.
   • Майя спекла пиріг і запросила всіх учасників на чай.

Просмотров: 576 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close