14:58
Дом 2 Остров любви 26 11 2018 эфир 5313 день смотреть онлайн

Дом 2 Остров любви 26 11 2018 эфир 5313 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Артем Сорока з Оленою і Діма Чеботов з Розою Сардаровой повернулися з готелю без камер. Сорока розповів, що по дорозі в готель Олена почала йому виносити мізки, він пішов в кімнату до Діми і Розі, ліг на ліжко з Дімою, прийшла Роза, лягла між ними і повідомила, що на ній один сарафанчик, про решту історія замовчує. Лена поскаржилася Оксані, що Артем по дорозі вдарив її, матами її обкладав, говорив, що краще б він поїхав з Сударкін, в готелі він пив, танцював, а коли Діма з Розою стали цілуватися, Артем схопив її за шию і став насильно цілувати, відніс на руках в кімнату, душив. Баранова розплакалася. Оксана порадила Олені попросити провідних відправити її в Москву після зйомок кліпу. Юнна Волкова засмутилася після того, як дізналася, що Діма цілувався з Сардаровой.
   Денис Кондратьєв провів конкурс «Третього не дано», учасники повинні були виконати одну з двох запропонованих завдань. Сороці запропонували цілувати Олену по-французьки або вдарити Олену газетою. Артем заявив дівчатам, що мужика не можна посилати, не можна говорити з ним на рівних, тому він вибирає газету. Лена розридалася, у неї трапилася істерика. Оля запитала, навіщо Лена ображала Артема, вона ж обіцяла цього не робити. Шабарин запропонували сказати, що він зітхнув з полегшенням, коли дізнався, що вона не вагітна, його життя перетворилося б на рутину, він не бачить з нею майбутнього і не хоче з нею одружитися, або Троянда намалює на лобі Андрія дві червоні пласкі маркером. Андрій сказав все, що йому запропонували, Роза образилася. Лері потрібно було закидати Олену тухлими помідорами за погану акторську гру або визнати, що вона заздрить Оленці, надіти маску жаби і не знімати до лобного. Лера вибрала помідори, Лена розплакалася в черговий раз.
   Розі Райсон неприємно, так як Андрій на конкурсі відмовився від неї, можна було вибрати інший варіант. Роза не стрималася і послала матом Андрія. За обідом Роза пояснила, що її сильно ображають такі випадки, Андрій не сторонній їй чоловік, щоб вона спокійно на це реагувала. Роза вибачилася за те, що образила Шабарин на емоціях. На тітці Черкасов поговорив з Шабарин про конфлікт, в якому Роза образила Аліану, та не витримала і хотіла побитися, після скандалу Аліа плакала і наговорила багато чого цікавого, це були одкровення. Черкасов вважає, що Аліа страждає, а Андрій не зовсім щасливий, Андрію не вистачило терпіння. Устиненко вважає, що Шабарин не зрозумів особливості її характеру. Шабарин вважає, що немає сенсу продовжувати йому доглядати за Аліаной, це ні до чого не приведе. Роза зажадала від Андрія зробити так, що Аліану більше не асоціювали з їх парою. Шабарин відповів, що тепло і добре ставиться до Аліане. Райсон це розлютило, вона образила Андрія. Шабарин попередив, що якщо ще раз почує образи від Рози, він припинить з нею стосунки.
   Діма Чеботов пояснив Юнне, що в готелі нічого такого не було. Юнна засмутилася, вона сказала Дімі, що повинна бути впевнена в своєму молодій людині, вона цінує себе, проект дивляться її батьки, а сьогодні вона переконалася в тому, що Діма бабій. Лера поговорила з Чеботова і запитала, чи можна розглядати Діму в якості серйозного молодого чоловіка, з яким можна побудувати хороші відносини. Діма відповів, що можна, але Лера не вірить хлопцю, так як він оголосив себе парою з юнной і цілувався з Розою.

На лобному місці Устиненко пояснила, що не зазнає до Рози ніякого негативу, у неї немає злості та ненависті. Роза негативно ставиться до людей, які влазять в пару, але вчора вона була неправа, що сказала свою думку з матом. Черкасов вважає, чо Роза повинна вибачитися за свої образи. Райсон вважає, що Аліа ображає її вчинками. Шабарин запропонував Розі вибачитися, Роза і його ображає постійно, в попередніх відносинах за мат в його адресу, він би дав по шиї. Роза заявила, що втомилася. Андрій вчора пропонував Розі піти з проекту, раз вона так втомилася, пропонував відпочити на Мальдівах, в Таїланді, але Роза відмовилася йти з проекту. Черкасов запропонував Шабарин виїзд з Аліаной в готель, він зніме їм окремі номери. Шабарин погодився, Роза пішла з лобного. Оксана вважає, що Роза так захищається від колективу і так захищає свої відносини, вона на боці Троянди, вона любить Андрія, але він ніяк не може визначитися, мучить одну бабу, другу, Роза не може довіряти Андрію. Шабарин зізнався, що його друзі схвалили Аліану, а Розу немає. Черкасов заявив Дімі Чеботова, що він наставив роги Юнне в готелі без камер з Розою Сардаровой. Діма в розгубленості, він хоче бути з юнной, але вона вже не так добре до нього ставиться. Юнна сказала, що не може відразу відкритися перед хлопцем, як деякі. Сардарова заявила, що не збирається виправдовуватися, «хоче і буде». Черкасов запропонував Дімі вибрати, він вибрав Розу. Лері Діма говорив, що у нього до Рози спортивний інтерес. Чеботов зізнався, що кидається і не знає, кого йому вибрати, це, як м'ясна нарезочка. Черкасов вирішив відправити на побачення Діму Мєлєневського з Оксаною і Діму Чеботова з Розою Сардаровой. Винесли шкатулки з кокосів, в одному тістечко, це фешенебельний побачення, якщо перчик, то побачення неприємне. Чеботова дістався перець, а Оксані тістечко.

Головне за день:

  • У готелі без камер Діма Чеботов цілувався з Розою Сардаровой.
  • Юнна кинула Чеботова.
  • Олена з Сорокою лаялися в готелі і Артем грубо спілкувався з Оленою.
  • Денис Кондратьєв провів конкурс «Третього не дано».
  • Роза Райсон лається з Шабарин через Аліа.
  • Шабарин і Аліа завтра їдуть в готель без камер.
  • Діма Меленевский з Оксаною і Діма Чеботов з Розою Сардаровой їдуть завтра на побачення.

Просмотров: 490 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close