18:19
Дом 2 Остров любви 27 11 2018 эфир 5314 день смотреть онлайн

Дом 2 Остров любви 27 11 2018 эфир 5314 день смотреть онлайн

Короткий опис:

  Діма Меленевский з Оксаною і Діма Чеботов з Розою Сардаровой вирушили на побачення. Діму і Оксану чекала прогулянка на катері по Індійському океану, а іншого Діму і Розу генеральне прибирання рибальського судна. На майданчику залишилася Настя Морозова, вона приїхала на острів до Меленевська, але той більше зайнятий з'ясуванням відносин з Оксаною. Лена думає, що Діма хайп на Оксані. Насті не подобається, що Діма ходить злий і не приділяє їй уваги. Роза відмовилася прибирати судно, вона вважає, що накосячілі Чеботов, витягнув не той кокос і йому прибирати. Юнне симпатичний Діма Чеботов, але його поведінка її відштовхує, він веде себе не як серйозний хлопець, а як вітряний підліток. Сардарова під час збирання заявила Чеботова, що він веде себе, як ш і б, з кожної зустрічної цілується, обіймається, затискається, він як йоржик від унітазу, а вона хоче бути єдиною. Діма Меленевский попросив Оксану відстати від нього. Оксана погодилася. Діма запропонував Оксані покластися на камеру і сказав, що якщо вона порушить слово буде завжди одна.
   Андрій Черкасов провів конкурс «Сталева витримка», завдання виконували хлопці, а дівчата їх підтримували.
   З готелю без камер повернулися Аліа і Андрій Шабарин. Артем помітив, що Андрій натхнений і в хорошому настрої. Аліа сказала, що вони з Андрієм дуже душевно поспілкувалися. Андрій додав, що всю свою увагу він приділятиме Аліане. Шабарин повідомив Розі Райсон, що хоче спробувати відносини з Аліаной, а ось у них були не відносини, а дичину. Роза заявила, що Андрій невпевнений у собі чоловік, слабкий, він ніяк не може прийняти рішення, розгойдується то вліво, то вправо. Аліа поділилася з Черкасовим, що вони з Шабарин багато чого обговорили, Андрій цікавився Робертом і навіть запропонував влаштувати його в відому футбольну команду для занять. Аліа розповіла, що у Андрія є мрія, щоб його син займався футболом, Андрій хоче спробувати відносини з нею, але переживає з приводу передбачуваної вагітності Троянди. Майя запропонувала Шабарин відвезти Розу в лікарню і здати аналізи. Роза помстилася Андрію, вона зіпсувала кожну його футболку, одні розмалювала, інші порізала. Майя сказала Розі, що Шабарин переживає через можливу вагітність Троянди, сумнівається і в Розе, і в Аліане, боїться залишитися один за периметром. Майя пояснила Розі, що Андрій не може довіряти жінці. Шабарин ліг відпочивати в бунгало, у нього боліло серце і було погано. Прийшла Роза і почала голосно спілкуватися з ряски. Аліа попросила Розу не влаштовувати зараз розборок, коли Андрію погано. Пізніше Андрій запропонував Розі здати аналізи, вона відмовилася. Роза хоче в Москву, Шабарин сказав, що зараз Роза нікуди не поїде, якщо все буде нормально, то поїде через тиждень.
   Діма Меленевский висловив претензії Насті Морозової через те, що дівчина не дає йому до себе доторкнутися, Діма не розуміє, навіщо Настя до нього летіла, він хоче бути ближче до Насті, обійняти її. Морозова відповіла, що Діма нічого не зробив для неї. Артем провів психологічний тест, запропонував Насті доторкнутися до Діми, вона взяла його за руку, Сорока повідомив, що вони тільки друзі. Прийшла Оксана, яка не чула попередньої розмови, Артем запропонував їй доторкнутися до Діми, Оксана поклала руки на плечі хлопцеві.
   Лера принесла відео від Купина для Майї. Льоша прочитав дівчині вірш.

Головне за день:

  • Діма Меленевский з Оксаною каталися на катері по океану, а Діма Чеботов з Розою Сардаровой мили рибальське судно.
  • Оксана пообіцяла не заважати Дімі будувати відносини з Настею Морозової.
  • Андрій Черкасов провів конкурс «Сталева витримка».
  • З готелю без камер повернулися Аліа і Андрій Шабарин.
  • Шабарин розлучився з Розою.
  • Мєлєневського не влаштовує поведінка Насті.

Просмотров: 586 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close