22:27
Дом 2 Остров любви 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Дом 2 Остров любви 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

  Андрій Шабарин намагався будувати відносини з Аліаной, розуміючи, що Аліа ідеальний варіант для створення сім'ї, але почуття у нього до Рози, а серцю не накажеш. На тітці Шабарин розповів Черкасову, що представляє Аліану журавлем в небі, а Розу синицею, він розуміє, що багато чоловіків хотіли б опинитися поруч з Аліаной, але він керується почуттями, а почуття у нього до Рози, до Аліане тільки симпатія. Вчора Роза підходила до Черкасову і просила прихід до неї, тому Шабарин не довіряє дівчині. Андрій попросив Розу давати йому впевненість, він пропонував їй піти з проекту, Роза могла погодитися, прислухалася б до нього. Райсон не готова приймати такі рішення на емоціях. Роза поділилася з провідним, що Шабарин вночі зізнався їй у коханні, тепер вона готова навіть піти з проекту разом з Андрієм. Шабарин в черговий раз вирішив з'їздити з Аліаной в готель без камер, Роза не розуміє Андрія.
   Артем Сорока та Олена Баранова помирилися, живуть разом і вирішили сьогодні в черговий раз оголосити себе парою. Лена запропонувала Артему покататися на байдарці.
   Роза Сардарова хворіє, а вчора їй довелося з температурою прибирати судно. Діма Чеботов не звільнив дівчину від роботи, не запропонував їй свою допомогу. Сьогодні Роза висловила хлопцю претензії і заявила йому, що він вільний, Діма мав подбати про неї, а не вбивати її роботою.
   Оксана Ряска спілкувалася з Сейшіком, годувала його яблуком і розповідала собаці, як мужики обманюють його маму. Черкасов провів урочисте «розірвання шлюбу» між Дімою та Оксаною і запитав, з ким залишиться дитина Сейшік. В кінці церемонії Оксані подарував букет Діма Чеботов, він вирішив доглядати за Оксаною.
   Діма Меленевский розлучився з Оксаною ряски і намагається будувати відносини з Настею Морозової. Настя хоче від Діми уваги і поваги. Морозова пояснила, що хоче говорити з Дімою про те, що її хвилює, хоче, щоб він на її запитання відповідав нормально, для неї це дуже важливо. Настя хотіла б чути слова подяки від хлопця, якщо вона щось йому приносить. Юнна запитала Діму, що у нього з Настею. Меленевский незадоволений тим, що він бере Настю за руку, а вона б'є його по руці. Юнна порадила Дімі переключитися. Дімі подобається Аліа, вона особистість, але так як у тій емоції до Шабарин, у них бермудський трикутник любові, в який йому б не хотілося влазити, Лера ще дитина.
   На лобному місці Роза розповіла всім, що Шабарин зізнався їй у коханні, Андрія тягне до неї. Андрій уточнив, що говорив про закоханість. Черкасов вважає, що Роза щодня фарширує Андрію мозок і йому скоро це набридне, він бігає від Рози до Аліане відпочивати. Шабарин все влаштовує, але Троянди все-таки занадто багато. Райсон вважає свою поведінку нормальним, вона відчуває емоції, відкривається, менше стала себе стримувати, так як її почуттів до Андрія стало більше. Шабарин тягне до Рози, але косяків у неї багато, просто у нього самого рильце в пушку, і він нічого Розі не висував. Андрій впевнений, що з Аліаной йому було б добре йти по життю далі, але його тягне до Рози. Сорока думає, що Роза, як удав, намотує кола, кільце стискається, тепер вона вже повністю управляє Андрієм. Оля Сударкін нагадала Черкасову, що той радив Шабарин побути на самоті і подумати, але Шабарин не може цього зробити, так як Роза постійно ходить слідом і бубонить, потрібно або відправляти Андрія в Москву, або Розу. Черкасов запропонував Шабарин пожити одному, а Роза поживе з Майєю. Донцова порадила Розі дати Андрію можливість подумати, зробити правильний вибір, якщо він вибере Розу, то перестане в ній сумніватися. Шабарин хоче ще поговорити з Розою. Діма Меленевский остаточно розлучився з Оксаною. Настя Морозова рада. Черкасов запитав, що Дімі потрібно, емоції Оксани його не влаштовували, тепер уже є тиха гавань, Настя і знову щось не влаштовує. Діма зізнався, що йому подобається Аліа, але у Аліа, Троянди і Андрія трикутник, зараз він буде проявляти свою симпатію Насті. Морозова за все ці дні помітила тільки негатив Діми, позитивного було пару хвилин. Оксана вважає, що Діма хоче піар компанію з Аліаной, він цим ображає хорошу дівчину Настю. Діма Чеботов покірний скандинавської зовнішністю Оксани, вони живуть разом в бунгало. Оксана хоче злітати в Москву на тиждень, влаштувати свої справи і, якщо Діма витримає цей тиждень, вона до нього повернеться. Чеботова подобається Оксана. Роза Сардарова в шоці від слів Діми. Юнна помітила, що Діма і Оксана підходять зовні, але Оксана буде тримати оборону, а він швидко здасться. Черкасов запропонував Дімі сказати, щоб до нього не йшли дівчинки. Чеботов сказав про це, сказав, що вибрав Оксану. Сорока і Лена оголосили себе парою і сказали, що хочуть заселитися.

Головне за день:

  • Шабарин зізнався Розі в закоханості.
  • Дімі Меленевська подобається Аліа.
  • Діма Чеботов висловив симпатію Оксані.
  • Сорока та Олена оголосили себе парою.

Просмотров: 521 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close