16:05
Дом 2 Остров любви 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Дом 2 Остров любви 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

 Андрій Черкасов влаштував хлопцям острова парубочий в піратському стилі. Сорока, Шабарин, обидва Діми, Денис і Черкасов відвідали кафе, головним піратом провідний призначив Андрія Шабарин. Черкасов зачитав слова піратської клятви, Шабарин повторив. Андрій поклявся не боятися намотов на красунь, не пропускати жодної спідниці, жити одному і запрошувати на своє ложе ту, яка більше до душі і все інше в тому ж стилі. Черкасов запитав Діму Мєлєневського, чому Діма в машині постійно говорив про Ряску. Діма вважає Настю тухлої, але збирається з'ясувати з Настею все моменти і хоче розставити крапки над «і». Діма пояснив, що у нього не було часу на Настю, він воював з Оксаною, зараз він догляне за Настею, якщо та далі буде холодною, тоді він вирішить. Ведучий порадив Дімі не витрачати час на Морозову, якщо у Діми не лежить до неї серце і зробити побачення Аліане. Обговорили відносини Шабарин з Розою. Хлопці посміялися, що Роза Райсон портова дружина. Шабарин відчув свободу на парубочому, він хоче побути один, а на острові зажадає від Рози привести в порядок його футболки, які вона зіпсувала, а якщо не вийде, нехай купить нові.
   Андрій Шабарин запропонував Розі Райсон налагодити контакт з Аліаной, він не хоче, щоб дівчинки сварилися. Роза не згодна, після того, яку роль Аліа зіграла в їх відносинах з Андрієм, вона вважає нижче своєї гідності з нею спілкуватися, Аліа неприємна Розі.
   Діма Меленевский залишив Насті Морозової записку, що за час його відсутності вона повинна прибрати бунгало, випрати його речі і приготувати обід. Морозової це не сподобалося, вона готова зібрати свої речі і переїхати до дівчаток. Меленевский на парубочому сказав хлопцям, що у нього є знайомі в Дубай, він написав їм і хоче перевірити Настю, Настя часто їздила в Дубай танцювати і він підозрює, що вона не настільки безневинна дівчина, якою хоче здаватися, а він хоче нормальних повноцінних відносин. Настя приготувала Дімі «обід», знайшла морські огірки, поклала їх на тарілку, прикрасила овочами, а ще зварила макарони і посипала з якимись комахами. Речі Діми, які він приготував для прання, Морозова виклала на траві перед будинком у формі сердечка.
   Лера провела детектор брехні по-Сейшельські. Допомагала їй Аліа. Судили тих, хто змішує свої відносини з брудом. Першими викликали Юнну і Розу Сардарову. Лена вважає, що Роза помилилася з Дімою Чеботова, коли вони виїжджали в готель без камер. Роза пояснила, що вона вільна дівчина, хотіла і цілувалася з Дімою. Райсон не вважає Юнну в чомусь винною. Аліа судила двох. Звинувачення висунули Розі Райсон і Олені. Аліа запитала Розу, чи не хоче та вибачитися перед нею за образи, Роза відмовилася. Лера подивилася відео і повідомила Аліане, що Роза вважає нижче своєї гідності вибачатися перед Аліаной, а ще Роза сказала Майї перед від'їздом, що їй ні з ким спілкуватися на острові, тут все девчонки ні про що. Лера пояснила Тані, що Роза спілкується з нею тільки тому, що їй більше нема з ким, а Таня не в темі, так як новенька. Аліа облила Розу.
   На лобному місці Шабарин не став повторювати те, що говорив на парубочому, що у нього є Розочка, Аліаночка, його улюблені жінки, він хоче бути вільним і Розі варто з'їхати, а перед цим привести в порядок його футболки. Шабарин змінив свою думку і заявив, що у нього є одна Роза, він хоче бути з нею, а хто скаже погано про Розу, він розіб'є особа, він не хоче більше ніяких обговорень в контексті тройнічка. Райсон готувалася до зустрічі Андрія, а коли вона побачила відео з парубочого, то засмутилася і не знає, що їй тепер робити. Шабарин запропонував Розі піти з ним з проекту, він купить сам квитки, Роза погодилася. Аліане неприємно, що Шабарин постійно згадує її ім'я, вона хоче або полетіти сама з острова, або нехай летить Андрій з Розою, так як при першій же вечірці Андрій вип'є і прийде з нею спілкуватися, їх потрібно роз'єднати з Андрієм. Учасники вважають, що у Шабарин все-таки є почуття до Аліане, але Роза легший варіант. Діма Меленевский залишав завдання Насті Морозової. Настя пояснила, що виконала всі вказівки Діми, крім одного, Діма просив прибрати бунгало, а вона сама забралася з бунгало, поступилася йому ліжко. Дімі сподобалося, що Настя хоч щось зробила для нього, хоч і в такому стилі, Настя хороша дівчина, але не його. Для Діми основне якість в дівчині - це інтелект, а у Насті він відсутній. Черкасов розповів Насті, що Діма підозрює Настю в те, що та займалася в Дубаї древньої професією. Меленевский пояснив, що після виступів у нічних клубах Настя робить з себе Няшка і не дає навіть за руку її взяти, це дивно. Морозова заявила, що не продавала себе за гроші, а Діму вона знати після цього не хоче. Аліа вважає, що Дімі потрібна енергійна дівчина, така, як Оксана. Сорока запропонував Дімі придивитися до Лері. Аліа порадила Дімі придивитися до Христини, яка летить на острів з Валерою. Меленевский запросив на побачення Аліану, вона погодилася.

Головне за день:

   • Черкасов влаштував хлопцям острова парубочий в піратському стилі.
   • Шабарин хоче піти з проекту з Розою Райсон.
   • Лера провела детектор брехні по-Сейшельські.
   • Меленевский розлучився з Настею Морозовою.
   • Діма Меленевский запросив Аліану на побачення.

Просмотров: 527 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close