18:49
Дом 2 Остров любви 30 11 2018 эфир 5317 день смотреть онлайн

Дом 2 Остров любви 30 11 2018 эфир 5317 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Дмитро Чеботов вирішив налагодити спілкування з Розою Сардаровой і запросив її на побачення. Роза хвора і їй не дуже сподобалося те, що Діма витягнув її на сонці і пропонує кататися на серфінгу в холодній воді. Роза заявила, що не дає другого шансу, якщо людина один раз від неї відмовився, потягнув її мити судно, коли у неї була висока температура, що вночі вона «мало не здохла». Сардарова нагадала, що у Діми є Ряска, а вона буде з ним тільки спілкуватися і нічого особистого. Чеботов не сильно засмутився і запропонував Лері будувати з ним стосунки.
   На острів приїхали Валера Блюменкранц з новенькою Христиною Баронової і Віталій Воронко. Валера проводив час в басейні з юнной і спілкувався з Аліаной. Аліа вважає, що Валера не буде Господь із Христиною, вона така ж за характером, як і Настя Морозова. Блюменкранц зізнався, що втомився від Христини в літаку. Устиненко помітила, що Валері пофик на Христину. Баронова плакала, її вкусила якусь комаху, її втішав Сорока, а Валера веселився в басейні з юнной. На тітці Христина заявила, що не потерпить порівняння з колишніми дівчатами Валери, а він вже її порівнював, ще їй неприємно, що Валера заселився до Юнне і Лері в бунгало. Черкасов запитав Валеру, чи збирається той будувати відносини з Христиною. Блюменкранц посміявся і сказав, що у них з Христиною любов. Черкасов повідомив дівчині, що Валера не сприймає її всерйоз.
   Роза Райсон засмучена через те, що Шабарин порівнював її з Аліаной і говорив учасникам, що Аліа в «чаклунстві» краще, ніж Роза. Таня Верченко підтвердила Розі, що Андрій після тета говорив про це. Райсон почала обурюватися і заявила, що вона ж не говорить, що ініціатор «чарівництва» завжди вона, а її колишній був набагато активніше, ніж Шабарин. Роза влаштувала Андрію скандал, вживала нецензурні вирази і Шабарин розлютився, вони з Розою посварилися. Райсон вирішила кілька днів побути одна, вона переїхала в кімнату Майї, яка навпаки їх кімнати з Шабарин на старій віллі.
   Черкасов провів жіночу предваріловку. Вийшла Роза, Шабарин в компанії Сороки та інших хлопців заспівав пісню холостяка, яку вони все вигадали на парубочому. Райсон образилася і пішла, Андрій за нею не вийшов і пояснив, що Роза його образила в черговий раз і пішла від нього. Валера не вийшов ні за юнной, ні за Христиною. Олену вибрав Сорока. Настя Морозова залишилася одна. Таню вибрав Денис. Аліану вибрали Валера і Діма Меленевский. Блюменкранц пояснив, що Аліа яскрава і гідна дівчина, він проявляє до неї симпатію. Чеботов вибрав Леру. Роза Сардарова і Юнна облили Діму пташиним послідом, вони ображені на Діму.
   На лобному місці Валера пояснив, що Христина йому подобається, але її поведінка в його адресу було не зовсім красивим, йому не цікаво далі контактувати з Христиною, Юнна пожартувала щодо захоплення анаконди, він її підтримав. Щодо Аліа Валера сказав, що давно її знає, вона зовні приваблива, але асоціюється у нього з матір'ю, з Гобозовим, вони більше друзі і йому складно розглядати її, як дівчину. Баронова заявила, що не сприймає жарти Валери, коли він рухами показує, як буде «волшебнічать» з юнной. Христина пояснила, що нічого не придумала щодо виноградного соку, весь політ Валера пив, а вона сама не п'є, але головне те, що Валера проводив сьогодні час з іншими дівчатами, а не з нею. Незважаючи на поведінку Валери, Христина поки не ставить з ним точку. Роза Сардарова заявила Валері, що він неправий, Христина молоденька дівчина, новенька на проекті, нікого не знає, місце незнайоме, а Валера кинув її одну і відправився розважатися. Юнне цікавий Валера, вона буде з ним спілкуватися. Черкасов запитав Діму Чеботова, чому він змінив симпатію з Оксани на Леру. Діма розповів, що Ряска на галявині села на руки до Арсен, з Розою Сардаровой не склалося, Роза і Юнна скривджені жінки, а з Лерой вони пара. Роза з Андрієм посварилися, Райсон назвала Шабарин дебілоідом і послала його. Шабарин заявив, що відпустив журавля в небо, вибрав синичку, а вона стала гадить на їх відносини. Роза вважає, що Андрій її не поважає, вона хоче, щоб він її цінував і поважав. Аліа сказала, що скільки б у неї в шлюбі не було скандалів, вони ніколи не виносила інтимні подробиці особистого життя. Шабарин хоче пожити на віллі один, а в іншій кімнаті нехай живе Валера.

Головне за день:

  • Діма Чеботов намагався налагодити спілкування з Розою Сардаровой.
  • Роза Райсон засмучена через те, що Шабарин порівнював її з Аліаной.
  • Роза вирішила з'їхати від Шабарин на час.
  • На острів приїхали Валера з новенькою Христиною Баронової і Віталій Воронко.
  • Черкасов провів жіночу предваріловку.
  • Валера проводив час в басейні з юнной, а на предваріловке вийшов за Аліаной.
  • Крістіна Баронова переживає через поведінку Валери.
  • Чеботов оголосив себе парою з Лерой.

Просмотров: 539 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close