16:28
Дом 2 Остров любви 5320 выпуск смотреть онлайн день 03 12 2018 эфир декабря

Дом 2 Остров любви 03 12 2018 эфир декабря выпуск 5320 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Лена Баранова страждає в стосунках з Артемом Сорокою, але і без нього вона теж страждає. Лена плакала з ранку і скаржилася дівчаткам на Артема, що він тільки використовує її, не любить її і не цінує. Артем запитав Олену, за що її любити. Баранова відповіла, що за те, що вона така принцеса. Олена хоче розібратися в собі, подумати, чи потрібно їй все це. Артем на тітці пояснив Черкасову, що лена некрасиво і нетактовно поводиться по відношенню до інших учасників, вчора Олена послала на три букви Віталіка, Діму і його. Артем просив Олену вибачитися. Черкасов запитав Олену, звідки негатив. Баранова відповіла, що втомилася, вона хоче подумати, відпочити, вона закохалася в Артема, але головою розуміє, що у неї зносить дах від такого ставлення до неї хлопця, вона як рабиня для Артема. Баранова хоче робити все від душі, вона не хоче робити щось, коли їй наказують, в її житті знову треш, Артем шле її матом, знущається над нею.
   Валері подобається Роза Максимова, він запропонував дівчині заселитися, але Роза відмовилася, вона не хоче поспішати. Валера припустив, що Роза надивилася на Аліану, адже дівчатка живуть в одному бунгало, Аліа давно одинак, але Розі не варто порівнювати себе з Аліаной, та на досвіді. Валера ще думає, що Роза просто боїться, бо розуміє, що він відноситься до неї, як до курортного роману. Максимова не готова так відразу заселятися, їй не подобається ставлення Валери до себе, Валера хоче не відносин, а тупо «чарівництва», їй такий мужик не потрібен.
   Артем Сорока провів конкурс «Третього не дано». Валері запропонували надіти екзотичну капелюх на голову Христині або поцілувати по-французьки Юнну або Розу. Валера вибрав капелюх, як капелюхи для Христини приготували восьминога. Валера пояснив, чому він це зробив, Христина каже про нього гидоти за спиною, хоча він нічого їй поганого не зробив і нічого не обіцяв, йому просто нецікаво з нею спілкуватися, так як Крістіна тухла і нудна, вона цим ображена. Христина засмутилася до сліз. Валера попросив Христину не підходити до нього. Христина впевнена в тому, що Валера приїхав на острів тусуватися, йому не потрібні відносини, Валера над нею знущається, принижує її перед усіма.
   Таня Верченко в поганому настрої, вона сказала Денису, що фільтрує те, що їй потрібно сказати хлопцю, зважує свої слова. Дениса це виводить з себе, це неправильно, йому не подобається, що Таня надовго замислюється над тим, що їй відповісти і як. Денис вважає, що Таня не вміє розмовляти. Верченко відповіла, що через це мовчить, Денис не хоче її зрозуміти.
   На лобному місці Лена заявила, що вдячна Артему, рада, що його зустріла, її сердечко до нього рветься, а головою вона розуміє, що майбутнього з ним у неї немає. Сорока пояснив, що він начебто живе в казці «Царівна Несміяна», Лена плаче, а він намагається її розсмішити, він прикипів до Лєни, але закохатися в істерики неможливо. Щодо нової вілли нехай скаже Олена. Баранової легше жити з дівчатками, а взагалі вона хоче в Москву. Аліа розуміє Олену, Олена не може донести Артему, що їй не подобається, ось вона і влаштовує істерики. Аліа сказала сороку, що той жорстокий з Оленою, хапає її за руки і за волосся під час «чарівництва», до Олени немає людського ставлення з боку Артема, як до жінки, Артем не дбає про Льоню, що не робить романтиків, Олені здається, що Артем її тільки використовує. Шабарин вважає, що Лена морально пригнічує Сороку, довела його вже до такого стану, що він вже тікає від неї. Валера додав, що Лена дістала всіх своїми істериками. Артем заспівав прощальну пісню Олені. Артем і Олена жити разом не хочуть. Валера Блюменкранц хоче жити з Розою Максимової, він подарував їй сьогодні їстівний букет, і вони разом його з'їли. Валера хоче хтивий курортний роман. Роза сказала, що будуть тусовки, легкість, розваги, а «диво» в майбутньому. На Валеру ображена Христина, вона не хоче мати з ним нічого спільного і хоче летіти в Москву. Аліа пояснила, що після розлучення, чоловік хоче розслабитися, погуляти, а Розі 30 років і їй потрібні серйозні стосунки. Черкасов повідомив, що завтра дві пари відправляться на побачення, одна пара на романтичній, інша на неприємно, в залежності від того, що вони витягнуть, тістечко або перець. Лері і Чеботова дісталося неприємне побачення, а Валері і Розі Максимової Черкасов обіцяв приголомшливе побачення.

Головне за день:

  • Олена страждає в стосунках з Артемом.
  • Крістіна ображена на Валеру і вважає, що він її принижує.
  • Олена і Христина хочуть летіти в Москву.
  • Валера хоче хтивий курортний роман з Розою Максимової.
  • Артем Сорока провів конкурс «Третього не дано».
  • Валера з Розою Максимової і Лера з Чеботова завтра їдуть на побачення.

Просмотров: 646 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close