21:09
Дом 2 После заката 24 11 2018 эфир 5311 день смотреть онлайн

Дом 2 После заката 24 11 2018  эфир 5311 день смотреть онлайн

Короткий опис:

   Оля Рапунцель після лобного місця сказала Дімі, що їм потрібно зібрати ліжко для Василини, а інші речі вони розберуть завтра. Оля ще раз повторила, що вона у всьому винна, що не зупинила вчора Діму, вже пора комусь бути розумнішими в їхній родині. Яббаров вважає, що Оле з Дімою дозволено занадто багато, ні до кого з учасників ведучі не відносяться так лайтово, зараз вони зрозуміли, що їх ніхто не зупиняє і самі дали задню, вони прикриваються дитиною, у них немає ні друзів, ні подруг. Безус сказав, що Діма не може нести відповідальність за сім'ю. Тетяна Володимирівна сказала старшої дочки і зятя, що вони виглядають, як ненормальні. Оля попросила не ображати. Мама запропонувала Оле з Дімою почати з себе.
   Роза Райсон засмучена словами Шабарин, що вона могла щось спеціально зробити, щоб завагітніти. Роза не впевнена в Андрія. Майя вважає, що Шабарин теж не впевнений в Розе, він боїться, пішовши з проекту, залишитися одному, Розі потрібно розвіяти цей пунктик Андрія. Оксана заявила Андрію, що Роза ліворуч не ходила, була тільки з Андрієм, а він її образив. Шабарин запитав Розу, чому вона така засмучена, він же говорив, що при будь-якому розкладі буде з Розою. Райсон вважає, що це звучить, як послугу, після слів Андрія вже хлопці кажуть, що вона спеціально хотіла завагітніти через прописки.
   Юнна Волкова добре спілкується з Дімою Чеботова, вони провели вечір разом і вирішили, що у них повне взаєморозуміння. Юнна підійшла до Артема, запропонувала йому залишитися друзями, якщо він не тримає на неї образу. Сорока вважає, що ніколи не подобався Юнне, вона просто хотіла позлити Шалюкова на галявині, їй не варто було його обманювати. Юнне цікаво спілкуватися з Дімою Чеботова. Олена підійшла до Артема, запитала, розійшовся він з юнной. Артем відповів, що хоч не ставив відносини з юнной.
   
Віталій Воронко грав Ірі на баяні і співав пісні.
   Льоша Купин поспілкувався з Майєю по телефону. Майя зізналася, що у неї погано на душі через ситуацію з весіллям, вона не знає, як переносити, що робити.
   Діма Меленевский склав реп про життя на проекті і Оксану Ряску.

Просмотров: 595 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close