18:16
Дом 2 После заката 26 11 2018 эфир 5313 день смотреть онлайн

Дом 2 После заката 26 11 2018  эфир 5313 день смотреть онлайн

Короткий опис:

 Саймон Марданшін зажадав вибачень від Арсена на адресу Юлі Романової, якій Арсен запропонував на лобному «Не гавкати». Чачанідзе пояснив, що Юля назвала його клоуном, коли вона вибачитися за своє образу, тоді вибачиться він, Саймон не навчив свою дівчину розмовляти. Романова пояснила, що це не вона назвала Арсена клоуном. Новачок вибачився. Потім Арсен лаявся з Захаром, який назвав його пончиком, жіробасом, спілкувався з Пашею, який спробував пояснити Арсену, що він провокує учасників на негатив. Клоуном Арсена назвала Наташа, Наташа не вважає це образою. Мусульбес вважає дивним чоловікові говорити дівчині, що вона гавкає, правильніше було б поговорити з хлопцем цієї дівчини. Оля Сударкін рада приходу хлопця до неї, але їй трохи не подобається його поведінка. Майя думає, що позиція Арсена неправильна. Діма Чеботов побачив в очах Арсена азарт, головне, щоб хлопець не був агресивним і негативним.
   Христина прийшла на проект до Захару Саленко. Христина симпатична ще і Валері. Захар запитав, чи піде Крістіна на побачення до Валері. Дівчина відповіла, що піде, вона буде приймати залицяння від Захара і від Валери. Блюменкранц запропонував Христині вибрати його, а не Захара. Валера задав Христині кілька питань про її життя. Христина перукар, але це не її, вона працює візажистом, у неї були серйозні стосунки з хлопцем, якому 23 роки. Валеру цікавило, чи не бентежить Христину, що йому 29 років.
   Роза Райсон розуміє, що гареми Шабарин не припинилися, просто поки вона в його списку перша. Оксана згодна з Розою, вона вважає, що якщо Андрію сподобався ще дівчинка, то буде продовження. Андрій поїхав в готель з Аліаной, Роза думає, що їй робити. Роза сказала Оксані, що вранці вона точно вирішить, як їй вчинити.
   Саша Чорно планує свій дівич-вечір і поділилася з Танею своїми задумами. Саша думає запросити дівчаток на рок концерт і поїдуть вони туди на байках з байкерами. Таня та Іра Пінчук не підтримали ідею Саші в мороз в грудні розгортати на байках.
   Павло Ігрунов влаштував Наташі романтичне побачення, спочатку він запропонував дівчині квест, за записками вона в підсумку дісталася до ВІП будинку.
   Данило Сахнов ще раз пояснив Насті Ендальцевой, що йому не потрібна Іра Горлівська, він не прийняв подарунок Іри, але йому було приємно, що вона помітила, що йому холодно і подбала про нього. Даня чекає такий же турботи від Насті. Ендальцева відповіла, що не потрібно їй говорити про шкарпетки. Яббаров пояснив Насті, що не в шкарпетках справу, а в увазі.
   Яббаров поговорив з Сашком Чорно і пояснив тієї, що не прийде на весілля, так як Саша з Йосей покликали на весілля Рапунцель. Ілля сказав, що піде на парубочий Йосі, подарує весільний подарунок, але на весілля не прийде.

Просмотров: 554 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close