18:23
Дом 2 После заката 27 11 2018 эфир 5314 день смотреть онлайн

Дом 2 После заката 27 11 2018  эфир 5314 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Сім'я Рапунцель - Дмитренко засмутилася через те, що їх сім'ю провідні розселили. Незважаючи на те, що Тетяна Володимирівна помирилася з Олею і Дімою, ведуча прийняла таке рішення, так як їй набридли постійні скарги членів цієї родини друг на друга і загрози покинути проект. У вільній кімнаті на другому поверсі ВІП будинку Ксюша планує поселити Майю і Льошу, поки вони будуть перебувати на галявині. Алена Рапунцель пояснила учасникам, які прийшли в гості в ІП будинок, що вона вагітна, якби вона не була вагітна, то спокійно б переїхала, а так в спільному домі часто буває Ілля Яббаров, вона буде через це нервувати, а їй важливо здоров'я її майбутньої дитини, вона не хоче бачити Яббарова. Марина вважає, що Олені все одно скоро в декрет, а Дімі і Оле хочуть поселити іншу пару через те, що вони не дотримуються субординації з провідними, Оля неодноразово сварилася то з Юлею, то з Владом, вибачалася потім, зараз провідні хочуть їх провчити. Олена не розуміє, чому повинна страждати вона, вона ні з ким не конфліктувала. Олена розплакалася. Оля і Марина заспокоювали Олену. Савкіна ще раз запропонувала мамі піти додому. Тетяна Володимирівна вважає, що нічого страшного не сталося. Ропа нагадала сестрі про конкурс. Олена не вважає себе «Людиною року» і не збирається за себе агітувати. Савкіна вважає, що в спільному домі її будуть провокувати, скажуть Яббарову туди ходити частіше, це її будинок і вона не хоче переїжджати в спільний дім. Тетяна Володимирівна віднесла в спільний дім подушки та постільну білизну.
   Льоша Купин не знає, як їм з Майєю жити в будинку з сім'єю Дмитренко, Оля з Дімою вкрай негативно до них ставляться. Майя плакала на острові через те, що у них з Олексієм постійно, щось не виходить. Оксана пообіцяла Майї поговорити з Олею Рапунцель і порадила Майї не ворогували з Дмитренко, налагодити коннект з Олею, щоб було приємно йти додому, два тижні можна потерпіти. Купин подзвонив Майї, він чекає її приїзду, разом вони все зможуть подолати, займуться весіллям.
   Андрій Шабарин поговорив з Аліаной, сказав, що вчора все було добре, а приїхали, Роза почала виносити мізки. Андрій зізнався Аліане, що хотів би, щоб матір'ю його дітей була така дівчина, як вона, він не хотів її використовувати, але до Розе у нього є почуття. Потім Андрій поспілкувався з Розою, пояснив, що в Аліане є багато плюсів, які йому подобаються, йому здавалося, що якщо він спробує з Аліаной, то закохається, йому здавалося, що Аліа самостійна, талановита, серйозна, саме та дівчина, з якою потрібно будувати відносини, але серцю не накажеш, йому подобається Роза.
   Валера влаштував новенької Христині романтичне побачення в купелі. Валера, як зазвичай, читав дівчині вірші.
   Юлі Романової не подобається, що кожну ситуацію в їх парі Саймон перетирає з усіма, навіть зараз після розставання він продовжує їй мстити.

Просмотров: 523 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close