22:32
Дом 2 После заката 28 11 2018 эфир 5315 день смотреть онлайн

Дом 2 После заката 28 11 2018  эфир 5315 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Льоша Безус не вірить в любов Мілени до нього, вона плаче, каже, що любить і через хвилину чадіють з учасниками. Льоша порадив Милене не йти з проекту, у неї немає за периметром квартири і машини, як у Горлівській. Мілена працювала раніше в ресторані і отримувала хороші чайові, вона повернеться до своєї колишньої роботи, їй не потрібен проект, потрібен тільки Льоша.
   Оксана сказала Майї, що жила в будинку Олі з Дімою майже місяць, вона не готувала на кухні, йшла в загальний будинок, єдине, що потрібно дотримуватися тиші після 9 вечора. Кімната Майї і Льоші якраз розташована над кімнатою Олі, Діми і Василини, тому шуміти не можна. Донцова відповіла, що вона не тупа ідіотка, розуміє, що там дитина. Оксана вважає, що Майя зможе домовитися з Олею, а Льоша завівся через те, що йому не сподобалася подача Майї. Купин поділився з Вітею, сказав, що хоче, щоб все було добре, а Майя навіть на відстані загострює ситуацію, якби він жив з дитиною, то теж встановив би певні правила. Вітя відповів Льоші, що Діма з Олею відреагували спокійно на слова Майї. Льоша вважає, що всі конфлікти трапляються через слів Майї, йому соромно за неї, йому доводиться розрулювати всі конфлікти і червоніти за дівчину. Купин ще раз поговорив з Олею і Дімою, Оля пояснила, що не хоче сваритися. Купин подзвонив Майї і запитав, навіщо вона підливає масла в вогонь. Майя пояснила, що почула про правила, які їм збираються встановити. Льоша відповів, що було єдине правило не шуміти після 9 вечора, йому дуже не подобається, що його дівчина, як дерево, її подача була непривабливою, конфлікту не сталося тільки тому, що Оля з Дімою промовчали, він нормально домовився з людьми.
   Віталія Воронко відправляють на Сейшели. Віталій спробував відмовитися, так як хоче продовжувати домагатися Іру Пінчук на галявині. Пінчук порадила Віталію їхати, тому що не буде з ним. Йося запропонував Воронко не відступати, а Іра не розуміє навіщо Йося дає такі поради, Віталій стане дратувати її, якщо продовжить свої залицяння. Захар вважає, що проблема не в чоловіках, які з Ірою, а в самій Ірі, дівчина у відносинах повинна теж щось робити. Пінчук заявила, що Захар поводився, як кінчений в стосунках, тому вона так до нього ставилася. Саленко сказав учасникам, що знає чому від Іри пішов її колишній хлопець Діма. Пінчук розплакалася після спілкування з Захаром.
   Діма Чеботов хоче будувати відносини з Оксаною, вона турботлива, в ній є ті якості, яких немає ні в Юнне, ні в Олені. Шабарин розуміє Діму, Оксана робить деякі речі по своєму бажанню просто так, то речі випере, то розвісить, піклується.
   Дмитро Меленевский поспілкувався з Настею Морозової, сказав їй, що дівчина холодна до нього, постійно його відштовхує, якщо її не тягне до нього, нехай Настя відразу скаже правду.

Просмотров: 595 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close