22:41
Дом 2 После заката 29 11 2018 эфир 5316 день смотреть онлайн

Дом 2 После заката 29 11 2018  эфир 5316 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Сорока після лобного пояснив Розі, що Андрій реально хотів побути добу один, Роза могла б дати Андрію відпочити. Райсон готова ніч провести окремо від Шабарин. Роза запитала, що Андрій говорив про «диво». Сорока не став розповідати подробиці, все було в гумористичному контексті, Розу не зачепило те, що Андрій говорив про своїх дівчаток, Розу і Аліану, не зачепила пісня, а згадка про порівняння чомусь зачепило. У Аліа немає негативу ні до Андрія, ні до Рози, вона хотіла б, щоб Андрій знайшов себе, так як після відносин з нею він загубився, а про те, що вона краще в «чаклунстві», ніж Роза, Андрій говорив і їй теж . Аліа вважає відносини Андрія і Рози хворими.
   Оля Сударкін повернулася на поляну і порадилася з Ромою, чи варто їй поговорити з Наташею Ігрунова. Капаклія вважає, що Оле потрібно поговорити з Наташею. Арсе, який чекав Олю з Сейшел, пояснив їй, що розмовляв з Пашею, вони не хочуть спілкуватися з Олею, їм противно. Сударкін купила сувенір Наташі. Марина підтвердила, що Наташа налаштована категорично, вона навіть зустрічатися з Олею не хоче. Сударкін передала Наташі лист з вибаченнями і цукерки.
   Діма Меленевский запропонував Насті Морозової дружити, щоб їм було спокійно, між ними немає іскри, їх не тягне один до одного. Діма пояснив Насті, що та немов в коконі, через це з неї вже злився Блюменкранц. Насті шкода, що у них все так склалося. Діма влаштував побачення Аліане, розповів, що його виставляють як тирана і агресора, а він насправді дипломат. Настя показала свою доньку, прийшла на побачення з квітами, заявила, що Діма навіть квіточки не подарована Аліане, зате її обдурив, а Оксані взагалі тапки в рот засовував. Морозова побила Діму букетом. Аліа сказала Дімі, що Насті неприємно. Настя поділилася з Оленою, що їй прикро, Діма запросив її на острів, виставив її в негарному світлі, не знає, як себе виправдати за те, що на зло ряски покликав її на острів.
   Льоша Купин влаштував для Майї обіцяний сюрприз, на мові за допомогою Безуса, Роми і Паші Льоша влаштував Майї салют, а потім подарував великий букет троянд, сказав, що сильно нудьгував, хоче, щоб вони почали готуватися до весілля, насолоджувалися цими днями, він любить Майю.
   Мілена продовжує влаштовувати розборки з Безусом і ввечері плакала. Мілена не хоче дивитися на те, як Льоша будуватиме нові відносини.

Просмотров: 539 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close