Дом 2 После заката 02 12 2018  эфир 5319 выпуск, день смотреть онлайн, ночной выпуск

Короткий опис:

Андрій Шабарин подарував Розі Райсон квіти.
   Віталій Воронко запитав Олену, що вона робить для того, щоб кар'єра Артема Сороки йшла вгору. Лена відповіла, що зробила все, щоб ідеально зняти відео. Віталік хотів поговорити з Оленою, вона відмовилася, заявила, що не хоче ні з ким лаятися, вона зараз нервує. Лена пояснила, що її мало цікавлять поради інших людей, вона ненавидить, коли лізуть в її відносини, вона краще сама буде розвиватися без всяких відносин.
   Ілля Яббаров не пройшов до наступного етапу конкурсу. Рита Ларченко задоволена знайомством з Людмилою Михайлівною, мамою Іллі, вони знайшли спільну мову, Рита купила мамі подарунок, свічники під старовину якраз на новий рік. Олена розповіла Олі з Дімою, що побачила маму Іллі в гримерці, перша привіталася, потім вже Лю ... Читать дальше »

Просмотров: 618 | Добавил: Admin | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 02 12 2018 эфир 5319 выпуск, день смотреть онлайн

Короткий опис:

Півфінал конкурсу «Людина року» провів Влад Кадоні. Сьогодні три людини з команди Ольги Бузової виступлять разом зі своїми батьками, Іра Пінчук з її татом Євгеном Олександровичем, Ілля Яббаров і його мама Людмила Михайлівна, Роман Капаклія і його потенційна теща Тетяна Володимирівна. У першому етапі діти визнаються батькам в любові за допомогою деяких предметів. Ромі дістався унітаз і букет гвоздик, Рома прикрасив унітаз квітами і сказав, що це трон. Яббарову дістався за словами Влада ідеальний реквізит, а саме портрети його колишніх дівчат Маші Бухуни, Олі Рапунцель, Олени, Каті Кауфман і теперішньої дівчини Рити Ларченко. Ілля подарував мамі портрет Ріти, а потім образився на Кадоні за критику. Ірі Пінчук винесли багато книг, вона зізналася татові в любові і сказала, що хоче зустріти в житті такого ж вірного, надійного, розумног ... Читать дальше »

Просмотров: 605 | Добавил: Admin | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 02 12 2018 эфир выпуск 5319 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Артем Сорока провів конкурс на пляжі, перемогли хлопці і отримали на команду виїзне побачення. Хлопці віддали побачення Валері.
   Андрій Шабарин прийшов в бунгало до Аліане і Розі Максимової, щоб від імені Валери запропонувати їй переселитися на віллу. Роза відповіла, що мало спілкувалася з Блюменкранцем, їм не варто поспішати. Прийшов Валера, він пообіцяв не чіплятися до Рози. Андрій додав, що у Рози будуть комфортні умови, гардеробна. Христина не збирається втручатися в стосунки Валери і Рози, а вона гідна дівчина і їй не все одно, що про неї подумає близькі люди. Юнне все одно, що про неї подумають, вона на острові кайфує.
   Артем Сорока влаштував Олені стройову підготовку, вчив її красиво ходити з кошиком на голові. Баранова впоралася. Потім Артем вирішив попрацювати логопедом і тренував Олену п ... Читать дальше »

Просмотров: 597 | Добавил: Admin | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 5319 выпуск смотреть онлайн 02 12 18 дневной / утренний эфир / день

Описание серии:

Марина Афрікантова влаштувала Ромі Капаклія вранці сюрприз, приготувала сніданок чемпіона, щоб порадувати Рому перед конкурсом «Людина року». Марина підтримує Рому, вважає його лідером, незважаючи його молодий вік, прикладом для інших. Афрікантова наділу на шию хлопцю золоту медаль і в цьому момент зазвучала пісня Бузової «Чемпіон».
   Захар Саленко провів вечір і ніч з Ірою Пінчук. Пінчук розповіла дівчаткам, що Саленко зізнавався їй у коханні, вночі прийшов до неї, вони полежали разом і Захар пішов. За версією Саленко, вони з Ірою випивали ввечері, затискалися, він поцілував Іру, а потім прийшов до неї в жіночу спальню вночі. На тітці Захар пояснив Орлової, що глечик їх з Ірою зблизив, вони стали ближче один до одного, вони закуповували сокиру війни і перейшли до визнання в любов ... Читать дальше »

Просмотров: 569 | Добавил: Admin | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 После заката 01 12 2018  эфир 5318 выпуск, день смотреть онлайн, ночной выпуск

Короткий опис:

Після лобового Арсен розплакався, його втішав Рома Капаклія. Арсен вважає, що до нього ніхто не прийде на проект через те, що він товстий. Арсен образили слова Олі Сударкін, яка сумнівається, чи будувати з новачком відносини, так як їй не подобається його комплекція. Рома розповів Йосе, що Арсен сприйнятливий хлопець, за периметром не завжди дівчинки відповідали йому взаємністю і після слів Олі, Арсен все це згадав і засмутився. Саша Чорно вважає, що, можливо, у Олі з'являться теплі почуття. Йося сказав Оле, що Арсен боляче через те, що всі дівчатка дивляться на оболонку, а не на душу.
   Валера і Андрій вирішили влаштувати сьогодні холостяцьку вечірку. Хлопці попросили Розу Райсон не приходити на цю вечірку. Шабарин повідомив Розі, що буде займатися жорстким розпустою, вони з Валерою запросили п' ... Читать дальше »

Просмотров: 658 | Добавил: Admin | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 01 12 2018 эфир 5318 выпуск, день смотреть онлайн

Короткий опис:

«Дом 2 Природний відбір» пройшов в стилі казки «Золотий ключик, або пригоди Буратіно». Роль лисиці Аліси дісталася Ользі Орлової, а роль кота Базиліо Владу Кадоні. На шоу «Бородіна проти Бузової» номінували Пьерро - Мілену Безбородову, Буратіно - Олексія Безуса, черепаху Тортилли Ірину Горлівську. Новий учасник, який прийшов на проект у понеділок Карабас Барабас Арсен Чачанідзе. Мілена вважає, що колектив її підтримує. Кадоні повідомив, що в колективі Милену називають щуром. Мілена пояснила, що вона здала деяких людей, Ромашова, Саленко і Безуса, у неї було 2 телефони, її другий телефон спалили, їй стало прикро і вона розповіла, у кого ще є другий телефон. Орлова нагадала, як Мілена рвала фото дитини Льоші і тепер йому заборонили бачитися з дитиною. Безус все одно хоче будувати відносини з Міленою, але, якщо вон ... Читать дальше »

Просмотров: 544 | Добавил: Admin | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Остров любви 01 12 2018 эфир выпуск 5318 день смотреть онлайн

Короткий опис:

Андрій Черкасов провів конкурс «Фартові», команди хлопців і дівчат боролися за парубочий і дівич-вечір. У конкурсі перемогли дівчинки, фартовий ананас, в якому повинен був знаходитися маленький кокос тягнула Настя Морозова. Насті пощастило, вона вгадали і дівчатка отримали дівич-вечір.
   Андрій Шабарин і Валера Блюменкранц заселилися на стару віллу в різні кімнати і оголосили свій будинок холостяцьким. Незважаючи на те, що Андрій просив Розу пожити окремо деякий час, ніч Роза провела на віллі з Андрієм. Шабарин заявив Розі, що вчора його захлиснули емоції, але сьогодні вони з Валерою повісять піратський прапор над їх холостяцьким віллою. Шабарин сподобалося те, що Роза помирилася з Аліаной, тепер Аліа буде передавати досвід Розі і запропонував з'їздити всім трьом за периметр. Андрій хоче, щоб Роза була готова ... Читать дальше »

Просмотров: 607 | Добавил: Admin | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 lite 5318 выпуск смотреть онлайн 01 12 дневной / утренний эфир / день

Описание серии:

Арсен Чачанідзе доглядає за Олею Сударкін, але дівчина не впевнена в тому, що буде будувати з ним стосунки. Оля попросила учасників не голосувати проти Арсен, так як він хороший хлопець і побудує на проекті відносини з якою-небудь іншою дівчиною. Чачанідзе влаштував Оле побачення, привів для Олі поні на ім'я Соня. Сударкін покаталася на Соні, а Арсен читав їй вірші.
   Ксенія Бородіна на тітці заявила парі Мілени і Льоші Безуса, що їй не дуже хочеться розгадувати безглуздий ребус їх відносин. Ксюша запитала, як довго це триватиме, Безус грає з Міленою, то дає їй шанс, то згадує про клятву, що він з нею не буде, сьогодні голосування, а Льоша нічого не зробив, щоб її відстояти. Безус пояснив, що розмовляв з учасниками, просив залишити Мілену, він побудує відносини в будь-якому випадку, чи буде Мілена на проекті, чи не бу ... Читать дальше »

Просмотров: 574 | Добавил: Admin | Дата: 26.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 После заката 30 11 2018  эфир 5317 выпуск, день смотреть онлайн

Короткий опис:

Андрій Шабарин вирішив пожити окремо від Рози Райсон деякий час, попросив дівчину з'їхати і подякував за розуміння. Андрій запропонував пожити на старій віллі Валері Блюменкранцу, якому теж потрібно розібратися в своїх симпатіях. Андрій і Валера вирішили влаштувати холостяцьку вечірку. Аліа запропонувала приготувати що-небудь смачненьке. Розі Райсон не сподобалися плани хлопців, вона влаштувала розбірки з Шабарин. Андрій нагадав, що Роза пішла від нього сама. Роза відповіла, що не розлучалася, вона говорила, що потрібно взяти паузу, їй просто не подобається ставлення Андрія до неї. Райсон плакала, їй неприємно, що Шабарин збирається тусити на віллі і позиціонує себе самотнім. Пізно ввечері Роза не хотіла залишати віллу, перед вечіркою Шабарин з Валерою виставили Райсон з валізою за двері. На веч ... Читать дальше »

Просмотров: 638 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

Дом 2 Город любви 30 11 2018 эфир 5317 выпуск, день смотреть онлайн

Короткий опис:

Риті Ларченко нудно і сумно, вона вранці сказала Іллі і Насті Ендальцевой, що не може більше так. Настя Ендальцева вважає, що у Рити осіння депресія, у Рити є поруч мужик, вона тримає в руках ведмедика, якого їй тільки що подарував Ілля, він все робить для Рити. Яббаров заявив, що його це вже початок чіпляти, Рита сама нічого не робить, не хоче робити і не вміє, якщо Рита хоче працювати, хай працює, він її у всьому підтримає. Рита запитала Іллю, як їм стати бізнесменами. Яббаров нагадав, що Рита недавно тільки з ліжка встала, який з неї бізнесмен, Рита тільки недавно була співачкою і художницею. На лобному місці Бузова повідомила учасникам, що Рита мріє про красиве життя, але робити щось для цього їй лінь. Ларченко вважає, що немає нічого поганого, щоб мріяти, на проекті у неї обмежені можливості, вона пла ... Читать дальше »

Просмотров: 580 | Добавил: Admin | Дата: 23.11.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 39 40 »
close